Franchise Club | opero.cz

Tato akce už bohužel proběhla

This event has already occurred

Franchise Club

VAPIANO, ikona "casual" restaurací
17/05/2018   18:30-21:30
organized by: 
Franchise Club a Opero
lector: 
Pavol Benčík a Miriam Benčíková - Kušnírová
capacity: 
100
entry: 
600
Event only in czech.

Představíme vám VAPIANO - úspěšný německý franšízový koncept a mezinárodní řetězec samoobslužných "fresh casual" restaurací s italskou kuchyní. Restaurace Vapiano nabízejí pohodu italské restaurace a jídlo připravované zásadně z kvalitních a čerstvých surovin a přímo před zraky hostů. Řetězec restaurací Vapiano má od svého vzniku v roce 2002  více než 200 franšízových poboček ve 33 zemích na 5 kontinentech. Vapiano si získalo oblibu především u mladých lidí, studentů a lidí pracujících v kancelářích ve velkých městech.

Pod pokličku tohoto ikonického "casual" konceptu nám pomohou nahlédnout manželé Pavol a Miriam Benčíkovi, majitelé úspěšné bratislavské rodinné gastronomické firmy BENCIK CULINARY GROUP, kteří značku VAPIANO díky získané franšíze uvedli na český trh.

Úplně první restauraci Vapiano v Česku otevřeli manželé Benčíkovi loni v červenci v Praze v OC QUADRIO, druhou v říjnu v pražském OC CHODOV. Třetí se chystají otevřít uprostřed léta na hlavní pražské obchodní třídě v OG MYSLBEK. V tomto mezičase je možná právě ta správná doba si o Vapianu a podnikání v kategorii "fast casual dining" v Praze a v Česku trochu popovídat.

Proč stojí za to přijít?

  • Osobně se setkáte a můžete debatovat s Pavlem Benčíkem, uznávanou osobností slovenské gastronomie, který nedávno vstoupil na český trh. Pavel na Slovensku v rámci své skupiny Bencik Culinary Group opakovaně prokázal schopnost vyvinout vlastní koncepty a restaurace a dále je rozvíjet jako řetězec, dobře rozumí italské kuchyni, kvalitě potravin i služeb, umí pracovat s lidmi. Právě proto získal důvěru náročných německých poskytovatelů licence.
  • Osobně se setkáte s Miriam Benčíkovou - Kušnírovou, zkušenou marketingovou odbornicí, se kterou můžete debatovat o nejrůznějších aspektech marketingu moderních restauračních konceptů. 
  • Dozvíte se samozřejmě mnoho zajímavostí o konceptu Vapiano, který má za sebou léta rychlého růstu a úspěšně působí už v desítkách zemí.
  • Tématem bude také fenomén restaurací "fast casual dining", příčiny jeho vzniku, jeho charakteristika.
  • Budeme mluvit o italské kuchyni, která dnes představuje nejširší a nejrychleji se rozvíjející "regionální kuchyni" na světě.
  • Mluvit budeme také o (free-flow) samoobslužných restauracích a kavárnách nebo tzv. "automatech"  a těch klasických s obsluhou, podnikových a školních jídelnách.

Komu je toto setkání určeno?

  • Je určeno všem, členům i nečlenům klubu, které zajímají moderní trendy v gastronomii a veřejném stravování.

Začínáme v 18.30 hodin, prostory OPERO jsou členům klubu a přihlášeným návštěvníkům k dispozici už od 18.00, kdy se podává malé rautové občerstvení.

Franchise Club - "klub pro dialog a spolupráci" je programově zaměřen nejen na předávání zkušeností a diskusi, ale také na networking. Během přestávky a po skončení klubového večera vytváříme příležitostí pro navazování, udržování a rozvíjení kontaktů, konexí, referencí, doporučení a informací užitečných pro vaše podnikání a osobní rozvoj. Doporučujeme proto mít s sebou větší množství vizitek a jednu z nich nosit viditelně připevněnou.

×

I confirm my attendance.

By submitting the form I agree with the processing of personal data
(If you're a human, don't change the following field)

Schedule a tour

×

Call Bára at 776 730 035
or fill in your information and we’ll contact you

By submitting the form I agree with the processing of personal data
(If you're a human, don't change the following field)